top of page
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaLauri Kilpelä

Avoin kiinnostus nousee pilviin

Avoimien positioiden määrä kaikissa pörsseissä, mukaan lukien pitkät ja lyhyet positiot, on kasvanut tasaisesti maaliskuun 7. päivästä lähtien. Tällainen markkinakäyttäytyminen osoittaa, että johdannaismarkkinoille on tulossa lisää likviditeettiä, volatiliteettia ja huomiota.

Maaliskuun loppupuolella avoimet positiot ovat lähestyneet 14,5 miljardia dollaria, mikä lisää polttoainetta Bitcoinin viimeaikaiseen hinnannousuun.


Tällä hetkellä Bitcoin yrittää jatkaa noususuhdannettaan.

Sunnuntaina 27. maaliskuuta noin 47 050 dollarissa Bitcoin on rikkonut useita vastustasoja yrittäessään jatkaa nousutrendiä.

Teknisestä näkökulmasta BTC sivuutti 100 päivän liukuvan keskiarvon läpi 45 500 dollarissa ja testaa nyt 50 päivän liukuvaa keskiarvoa 47 000 dollarissa kolmen päivän kaaviossa. Ratkaiseva sulkeminen tämän merkittävän esteen yläpuolella voisi rohkaista sivuun jääneet sijoittajat palaamaan markkinoille, mikä työntäisi hintoja kohti seuraavaa tarjontaseinämää 51 000 tai jopa 55 000 dollarissa. On syytä huomata, että 47 000 dollarin vastustustason ylittämisen epäonnistuminen voi johtaa niin sanottuun hylkäämiseen, joka voisi lähettää Bitcoinin takaisin 40 000 dollariin. Tällä hetkellä näkymät ovat kuitenkin suotuisat.

Markkinoiden viime kuukausien käyttäytyminen tiivistettynä

  1. Kryptovaluuttamarkkinoiden kokonaispääoma oli huipussaan marraskuussa 2021 lähes 3 biljoonaa dollaria.

  2. Tammikuussa 2022 kapitalisaatio romahti 40 prosenttia, ja tappiot olivat yli 1,2 miljardia dollaria.

  3. Viimeisen viikon aikana BTC:n hinta on jälleen noussut, ja nousua on kertynyt yli 15 prosenttia.


Suuren volatiliteetin aikoina on tärkeää olla valmistautunut ja reagoida nopeasti. Annatko tämän junan mennä ohi?

98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page