top of page
Etsi
  • Kirjoittajan kuvaLauri Kilpelä

Kaaos markkinoilla

Huh mikä viikko. Miksi Bitcoin ja muut kryptovaluutat putosivat niin paljon? Tässä raportissa käymme läpi mitä markkinoilla on tapahtunut ja miten markkinoiden verilöyly saadaan käännettyä sinun eduksesi.


Olet varmasti kauhistunut nykyisestä markkinatilanteesta. Pitkän nousukauden jälkeen eri omaisuusmarkkinoilla on päädytty suuriin laskuihin ja osumaa on otettu kaikkialla. Kuluvan viikon aikana kryptomarkkinoilla on tapahtunut jotain täysin poikkeuksellista.UST

UST niminen virtuaalivaluutta on markkinoilla tapahtuneen romahduksen takana. Se on Terralunan liikkeelle laskema Yhdysvaltain dollarin arvoon sidottu virtuaalivaluutta, jonka arvo romahti 1 dollarista alle neljään senttiin markkinamanipulaation aiheuttaman tapahtumaketjun myötä. UST:n myyntipaineen nousu ja arvonpudotus pakotti Terralunan myymään omistamansa Bitcoinit UST:n elvyttämiseksi, mikä sytytti kaaoksen kipinän jo valmiiksi epävarmassa markkinatilanteessa. UST ja Terraluna laukaisivat siis erityisen ketjureaktion, joka sai koko markkinan täydelliseen kaaokseen. Kirjoitushetkellä pudotusta itse Lunassa on yli 99 %, sen hinta on pudonnut noin 120 dollarista 0.00004 dollariin. Tämä tapahtumien sarja on vaikuttanut erittäin negatiivisesti myös muuhun markkinaan.Salkun tilanne

Kokonaislaskua altcoin-markkinoilla on tullut noin 90 % viime vuoden huipuista ja salkun kurssikehitys on tällä hetkellä -56 %. Markkinalla on siis palattu aikaan ennen edellistä noususuhdannetta.


Meidän tehtävämme on löytää mahdollisuuksia, joilla on positiivinen odotusarvo. Virtuaalivaluuttamarkkinat ovat hyvin syklisiä ja romahduksia on historiallisesti aina seurannut todella massiivinen nousumarkkina. Nykyhetken tilanne on siis erittäin otollinen ja avaa mahdollisuuksia suuriin tuottoihin tulevaisuudessa. Tällaisissa tilanteissa on erittäin tärkeää laskea oman sijoituksensa keskiarvohintaa tekemällä lisäsijoituksia markkinalle aina kun tilanne sen sallii. Olemme päättäneet laskea hallinnointi- ja merkintäpalkkion 0 %:n 31.7.2022 saakka. Kasvetaan yhdessä!


''Buy when there's blood in the streets, even if the blood is your own'' - Rothschild


99 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page